Nieuwjaarswensen met humor

Ben je ook gek op leuke en grappige nieuwjaarswensen met een pikant tintje? Vooral jongeren zoeken vaak een grappige nieuwjaarswens voor hun vrienden. Een serieuze wens is soms ook zo saai toch?

Het is immers een feestelijke nacht waarbij een geintje moet kunnen. Met een borrel op krijg je vaak hilarische spreuken en teksten. Tijdens oud en nieuw hoor je dan ook niet altijd gelukkig nieuwjaar maar vaak een schunnige en grappige variant daarop.

Hier vind je dan ook een overzicht met grappige nieuwjaarswensen die je kunt gebruiken als geintje.

Mijn dieet voor komend jaar bestaat uit overgebleven appelflappen en de laatste flessen champagne. Ik wens je het allerbeste toe!

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar toe. Die zin komt me eigenlijk mijn neus uit. Ik hoop dat je de loterij wint. Dat is beter.

Ik kan het haast niet geloven…er zijn alweer twaalf maanden voorbij sinds de laatste keer dat ik besloot een aantal voornemens te bedenken. Gelukkig nieuwjaar!

Het inchecken van vlucht 2022 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar!

Tuut Tuut, je taxi staat voor de deur.
Ritduur: 365 dagen, bagage: zak vol memories en tas met voornemens, bestemming: een gezond happy 2023!

Laten we voor het nieuwe jaar de lat zo hoog leggen
dat we er vlot onderdoor kunnen

Ik wens je een jaar,
zoals een lekkere kop koffie
of een goeie fles wijn,
want zo zou het het ganse jaar moeten zijn
happy new year

van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

Ik wens je in 2023 veel vrijheid, vrije tijd en natuurlijk vrijen op z’n tijd!

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk paasfeest toe.

gelukkig nieuwjaar grappig 2021