Nieuwjaarsteksten

Elk jaar komt het weer naar voren, de gezellige decemberdagen zoals kerstmis en als afsluiter oudjaarsdag! Je kunt er de hele maand naar toe leven om de jaarwisseling met vrienden en familie door te brengen. Gezellig samenzijn, toosten op het nieuwe jaar, vuurwerk afsteken en stil staan bij het afgelopen jaar. Dit jaar zal waarschijnlijk wel iets anders zijn dan voorgaande jaren vanwege Covid-19. Toch zal de klok gewoon verder gaan op 1 januari 2022 en we zijn inmiddels gewend hoe het is om te leven met maatregelen.

Klokslag 12 uur geef je elkaar een dikke knuffel en spreek je je wensen en teksten uit voor het nieuwe jaar. Wat zal het jaar 2023 ons gaan brengen? Hopelijk veel goeds, gezondheid en liefde!

vuurwerk 2017

Om dit jaar eens origineel te zijn kun je gebruik maken van de onderstaande nieuwjaarsteksten die vast en zeker een ieder zal verbazen. Plaats deze teksten op een mooie kerstkaart die je zelf hebt gemaakt natuurlijk en maak zo een ontzettend goede start voor het nieuwe jaar! Wat zijn nu veel voorkomende teksten bij nieuwjaar?

Leuke nieuwjaarsteksten 2023

Wat 2023 ons zal brengen
weten we nog niet
Hopelijk ligt er voor ieder
iets positiefs in ‘t verschiet

Ik wens je toe
een jaar vol vreugde
en zonneschijn
waarin verdriet
en zorgen
twee onbekenden zijn

Bij een nieuwjaar horen wensen
liefst vol kleur en ook vol licht,
die breng ik je het beste
met met een vrolijk en blij gezicht.

Onthou van ’t oude jaar alleen de beste dagen
en spring met nieuwe moed het nieuwe jaar tegemoet

Gezellig eten
wensen en geschenken
goede voornemens
zo herken je kerst en nieuw
we leggen de lat hoog zodat
we er vlot onderdoor kunnen

Een maagdelijk witte agenda,
is een symbool van een open begin.
Ik wil je bij dezen vast vragen:
zet mijn naam er af en toe in.

Je kunt natuurlijk deze teksten ook op een kaartje zetten. Hieronder vind je mooie achtergronden die je kunt gebruiken om je eigen kaart te ontwerpen voor de feestdagen 2023.

nieuwjaarsteksten 2021